Over

De Werfkelder is gevestigd op een absoluut unieke locatie aan de Oudegracht; op waterniveau aan de werf in het bruisende hart van de stad. De sfeervolle entree van de Werfkelder is middeleeuws, eenmaal verder in de kelder blijkt de ruimte verrassend hoog en ruimtelijk waardoor je niet meer het gevoel hebt in een kelder te zijn. Tot in de jaren 80 van de vorige eeuw werd de kelder gebruikt als magazijn voor de opslag van goederen voor winkels aan de Oudegracht. 

De Werfkelder maakt zowel in het interieur als in de verlichting gebruik van oude materialen met een moderne toepassing. Staal en hout zijn hierbij de twee belangrijkste ingrediënten. De Werfkelder kan perfect ingezet worden voor o.a. borrels, recepties, walking dinners en natuurlijk ook feesten. De kelder beschikt over een vierkante bar met een industrieel maar modern uiterlijk, een state of the art licht- en geluidssysteem en een grote garderobe met kluisjes geschikt voor ruim 550 jassen of tassen. De royale unisex toiletvoorziening is te vinden in een kelder op -2 en beschikt over zowel toiletten als urinoirs.

Wanneer je alle ruimte benut is de totale capaciteit van de Werfkelder 550 personen. Door de opzet van de Werfkelder is de ruimte echter al snel intiem genoeg voor kleinere groepen.

De rondvaartboten van Schuttevaer leggen aan voor de deur van de Werfkelder waardoor een uniek combinatieprogramma te maken is, uiteraard volledig op maat gemaakt naar aanleiding van jouw wensen. Dankzij de 24-uurs vergunning is een verhuur op elk moment van de week mogelijk.

 

Faciliteiten: airco, ventilatie, bar, entree, geluidssysteem, lichtinstallatie, internet (wifi), projectiemogelijkheden en toiletvoorzieningen (unisex). Mis je iets? Vermeld dit dan in de offerteaanvraag.

DE LOCATIE