(Bedrijfs)feesten op een unieke locatie! 

De multifunctionele kelder is uitstekend geschikt voor gelegenheden, zoals bedrijfs-, studenten- en schoolfeesten, gala’s, bruiloften of voor een feestelijke afsluiting van uw evenement in de stad. De evenementen locatie is gevestigd in een middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht, midden in het bruisende centrum van Utrecht.

De Werfkelder maakt zowel in het interieur als in de verlichting gebruik van oude materialen met een moderne toepassing. Staal en hout zijn hierbij de twee belangrijkste ingrediënten. De Werfkelder kan perfect ingezet worden voor o.a. borrels, recepties, diners, (bedrijfs) presentaties maar natuurlijk ook feesten en andere evenementen. In de grote kelder staat een vierkante bar met een industrieel maar modern uiterlijk, beschikt over een state of the art licht- en geluidsysteem, een rookruimte en een grote garderobe met kluisjes geschikt voor ruim 650 jassen of tassen. De royale unisex toiletvoorziening is te vinden in een kelder op -2 en beschikt over zowel toiletten als urinoirs.

Naast de grote kelder is ook de kleine kelder beschikbaar, deze ruimte beschikt over een eigen entree, geluidsinstallatie, bar, kluisjes en toiletten. De kleine kelder leent zich uitstekend voor (verjaardag)feestjes en bijeenkomsten tot c.a. 80-100 personen. Wanneer u beide kelders combineert dan is de totale capaciteit van de Werfkelder 600 personen. Door de opzet van de Werfkelder is de ruimte echter al snel intiem genoeg voor kleinere groepen.

De rondvaartboten van Schuttevaer leggen aan voor de deur van de Werfkelder. Hierdoor is er ook een uniek combinatieprogramma samen te stellen, uiteraard volledig op maat gemaakt naar aanleiding van uw wensen. De Werfkelder beschikt over een 24-uurs vergunning waardoor evenementen op elk moment van de dag mogelijk zijn.

Speciaal voor scholen, studie- en studentenverenigingen zijn er extra aantrekkelijke afspraken te maken.

Interesse in de Werfkelder? klik dan hier voor ons offerteformulier.

Maximale bezoekersaantallen Grote kelder Kleine kelder Allebei de kelders
Feest 500 100 600
Borrel/receptie 100/350 60 200
Diner (walking) 200 50 200
Diner (zittend) 40
Cabaret 80
Theater 100
Specificaties Grote kelder Kleine kelder
Afmeting +/- 240 m2 +/- 60 m2
Airco Ja Ja
Bar Ja Ja
Eigen entrée Ja Ja
Geluidsinstallatie Ja (VOID) Ja
Inblaas/ventilatie Ja Ja
Internet (WiFi & bekabeld) Ja Ja
Lichtinstallatie Ja Ja
Projectiemogelijkheden Ja Beperkt
Toiletvoorzieningen (unisex) Ja  Ja

(tags: besloten feest locatie, afstudeerfeest locatie, bedrijfsfeest locatie, bruiloft, trouwerij, evenementen locatie)