De Werfkelder opent haar deuren voor de verhuur!

De multifunctionele zaal is uitstekend geschikt voor evenementen, zoals studenten- en schoolfeesten, gala’s, bruiloften, bijeenkomsten, recepties, productpresentaties of voor een feestelijke afsluiting van een evenement in de stad.

 

Deze locatie is gevestigd in een middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht, midden in het bruisende centrum van Utrecht. De locatie maakt zowel in het interieur als in het licht gebruikt van oude materialen met een moderne toepassing. Staal en hout zijn hierbij 2 belangrijke ingrediënten. In de grote zaal bevinden zich een grote en een kleine bar, beide met industrieel, doch modern uiterlijk.

 

De Werfkelder beschikt over een rookruimte en een grote garderobe met kluisjes, geschikt voor ruim 650 jassen of tassen. De royale toiletvoorziening is te vinden in de kelder en beschikt over zowel dichte toiletten als urinoirs.

 

Dankzij de 24-uurs vergunning is een verhuur op elk moment van de dag mogelijk. De rondvaartboten leggen aan voor De Werfkelder, waardoor er ook een uniek combinatieprogramma te maken is. De Werfkelder kan naast DJ’s, LJ’s en VJ’s ook catering verzorgen, naar keuze met gedekte tafels of buffet. Volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

 

Naast de grote zaal is ook de kleine zaal beschikbaar voor verhuur. Deze ruimte beschikt over een eigen entree, geluidinstallatie, bar, kluisjes en toiletten. De kleine zaal leent zich uitstekend voor (verjaardag)feestjes en bijeenkomsten tot c.a. 80-100 personen. Wanneer men de twee zalen combineert is de totale capaciteit van de club inmiddels 600 personen, maar uiteraard ook geschikt voor kleinere groepen vanaf 50 personen.

 

Speciaal voor scholen, studie- en studentenverenigingen zijn er aantrekkelijke afspraken te maken om het evenement tot een onvergetelijk feest te maken.