Bedrijfsborrels en feesten

De multifunctionele werfkelder is uitstekend geschikt voor gelegenheden zoals bedrijfsfeesten en borrels. Eventueel aangevuld met een staand diner in de vorm van een buffet of walking dinner. Ook zijn er mogelijkheden voor presentaties en andere evenementen.

De Werfkelder maakt zowel in het interieur als in de verlichting gebruik van oude materialen met een moderne toepassing. Staal en hout zijn hierbij de twee belangrijkste ingredi├źnten. De grote kelder beschikt over een vierkante bar met een industrieel maar modern uiterlijk, een state of the art licht- en geluidssysteem en een grote garderobe met lockers geschikt voor ruim 550 jassen of tassen. Do royale unisex toiletvoorziening is te vinden in een kelder op -2 en beschikt over zowel toiletten als urinoirs.

De rondvaartboten van Schuttevaer leggen aan voort de deur van De Werfkelder. Hierdoor is er ook een uniek combinatieprogramma samen te stellen, uiteraard volledig naar wens op maat gemaakt. De Werfkelder beschikt over een 24-uur vergunning waardoor evenementen op elk moment van de dag mogelijk zijn.

Interesse? Vul onderstaande offerteformulier zo volledig mogelijk in en we nemen zsm contact met je op!

Bezoekersaantallen per type evenement:

Feest: 150 tot 550

Borrel/receptie: 100 tot 350

Walking dinner of buffet: 100 tot 250    Contactinformatie    Offerte aanvraag evenement