Feesten op een unieke locatie! 

 

Het is mogelijk om verschillende soorten evenementen bij ons te organiseren. De multifunctionele zaal is uitstekend geschikt voor gelegenheden, zoals studenten- en schoolfeesten, gala’s, bruiloften of voor een feestelijke afsluiting van een evenement in de stad.

 

Deze locatie is gevestigd in een middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht, midden in het bruisende centrum van Utrecht. De kelder maakt zowel in het interieur als in het licht gebruik van oude materialen met een moderne toepassing. Staal en hout zijn hierbij 2 belangrijke ingrediënten. In de grote zaal bevinden zich een grote bar industrieel, doch modern uiterlijk.

 

De Werfkelder beschikt over een rookruimte en een grote garderobe met kluisjes, geschikt voor ruim 650 jassen of tassen. De royale toiletvoorziening is te vinden in het souterrain en beschikt over zowel dichte toiletten als urinoirs.

 

Dankzij de 24-uurs vergunning is een verhuur op elk moment van de dag mogelijk. De Werfkelder kan DJ’s, LJ’s en VJ’s verzorgen.

 

Naast de grote zaal is ook de kleine zaal beschikbaar voor verhuur. Deze ruimte beschikt over een eigen entree, geluidinstallatie, bar, kluisjes en toiletten. De kleine zaal leent zich uitstekend voor (verjaardag)feestjes en bijeenkomsten tot c.a. 80-100 personen. Wanneer men de twee zalen combineert is de totale capaciteit van de club 600 personen, maar uiteraard ook geschikt voor kleinere groepen.

 

Speciaal voor scholen, studie- en studentenverenigingen zijn er aantrekkelijke afspraken te maken om het evenement tot een onvergetelijk feest te maken.

 

Interesse in het organiseren van een evenement in de Werfkelder? Klik dan bovenaan op Offerteaanvraag.